Wat is het Pronokal dieet van Bart de Wever? De voor- en nadelen!

Het Pronokal dieet van Bart de Wever

Het Pronokal dieet is in de basis een proteïnedieet. Met de Pronokal methode wordt een klant echter als een patiënt benaderd en bereikt de patiënt onder medische begeleiding een gezonde levensstijl. Pronokal is afkomstig uit Spanje en het dieet wordt aangeboden in combinatie met een arts. In België is onder andere sportarts Goossens bekend geworden met deze methode omdat hij Bart de Wever begeleidde tijdens zijn dieet.

Bart de Wever bereikte zijn gewenste 84 kilo

Bart de Wever is de Belgische voorzitter van N-VA en sinds 1 januari 2013 burgemeester van Antwerpen. Bart de Wever heeft zijn streefgewicht behaald met behulp van het proteïne dieet, via de Pronokal methode en onder begeleiding van een sportarts. Bart de Wever heeft op de Nederlandse en Belgische televisie vertelt over zijn strijd tegen zijn ongezonde leefstijl.

Voor- en nadelen van het Pronokal dieet

Het Pronokal dieet is in de basis gewoon een proteïnedieet en elk proteïnedieet is bijzonder effectief, medisch verantwoord en een uitstekende manier om een gezonde leefstijl te bereiken. Voor mensen die onder begeleiding van een arts een gezonde leefstijl willen bereiken is het proteïnedieet van Pronokal een prima oplossing. De hogere prijs kan echter wel een nadeel zijn. De prijs ligt iets hoger door het medische onderzoek vooraf, begeleiding en de producten dienen aangeschaft te worden bij een Pronokal verkooppunt. Gedurende de eerste fase moet je om de twee weken op consultatie bij de diëtist.

bart de wever dieet


Goedkoper alternatief 

Indien je zelf een gezonde leefstijl wilt bereiken zonder de intensieve medische begeleiding kun je ook kiezen voor een goedkoper alternatief. Wij raden dan aan om de proteïne producten voordelig online aan te schaffen. Je hebt de producten dan snel in huis en kunt gelijk starten.

Een gezonde levensstijl met het proteïne dieet 

Het proteïnedieet van Proday is een zeer effectief dieet en helpt je een gezonde en bewuste leefstijl te ontwikkelen. Je zal niet alleen een gezonde leefstijl bereiken, maar ook behouden.

Het Proday proteïnedieet bestaat uit vier fases, zodat jij stap voor stap je streefgewicht bereikt en behoudt. De fases zijn: (1) powerstartfase, (2) combifase, (3) overgangsfase en (4) gezondgewichtfase.

De proteïne producten kun je gemakkelijk online en voordelig bestellen in onze webshop. Het dieet zal niet vervelen, want er zijn genoeg variatiemogelijkheden en producten om uit te kiezen. Bovendien zijn alle producten gemakkelijk te bereiden en smakelijk, waardoor het gemakkelijker vol te houden is. Bekijk ook eens de dieet recepten in ons Proday receptenboek.

Voordelig kennismaken

startpakket proteine dieetOverweeg je te starten met het dieet, maar wil je eerst kennismaken met onze producten? Probeer dan het proteïne startpakket tegen een aantrekkelijke prijs. Het startpakket geeft een voorproef van alle smakelijke Proday proteïne producten met een handleiding met uitleg en een weekplanning.

Twijfel je nog en heb je vragen over het proteïnedieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en contactformulier.meer weten over proteinedieet      zelf uitproberen

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0