Wat is het Pronokal dieet van Bart de Wever? De voor- en nadelen!

Het Pronokal dieet van Bart de Wever

Het Pronokal dieet is in de basis een gewoon proteïnedieet. Met de Pronokal methode wordt een klant echter als een patiënt benaderd en bereikt de patiënt onder medische begeleiding een gezonde levensstijl. Pronokal is afkomstig uit Spanje en het dieet wordt aangeboden in combinatie met een arts. In België is onder andere sportarts Goossens bekend geworden met deze methode, hij begeleidde Bart de Wever tijdens zijn dieetperiode.

Bart de Wever bereikte zijn gewenste 84 kilo

Bart de Wever is de Belgische voorzitter van de N-VA en sinds 1 januari 2013 burgemeester van Antwerpen. Onlangs heeft Bart de Wever zijn, een voor sommige een onmogelijk, doel behaald met behulp van het proteïnedieet, via de Pronokal methode en onder begeleiding van een sportarts. Bart de Wever heeft op de Nederlandse en Belgische televisie verteld over zijn strijd tegen zijn ongezonde leefstijl.

Voor- en nadelen van het Pronokal dieet

Het Pronokal dieet is in de basis gewoon een proteïnedieet en elk proteïnedieet is bijzonder effectief, medisch verantwoord en een uitstekende manier om een gezonde leefstijl te bereiken. Voor mensen die onder begeleiding van een arts een gezonde leefstijl willen bereiken is het proteïnedieet van Pronokal een prima oplossing. De hogere prijs kan echter wel een nadeel zijn. De prijs ligt iets hoger door de medische begeleiding en de producten dienen aangeschaft te worden bij een Pronokal verkooppunt.

Indien je "zelf" een gezonde leefstijl wilt bereiken zonder de intensieve medische begeleiding kun je ook kiezen voor een goedkoper alternatief. Wij raden dan aan om de proteïnerijke producten "online" aan te schaffen. Je hebt de producten dan snel in huis en kunt gelijk starten!

Conclusie

Indien je het proteïnedieet onder medische begeleiding wilt volgen, neem dan contact op met een arts die verbonden is aan het Pronokal dieet. Wanneer je toch liever zelf aan de slag wilt gaan, bekijk dan de informatie op onze Proday website of ga direct naar onze webshop. 


meer weten over proteinedieet
      zelf uitproberen

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0