Over Proday

Proday is gebaseerd op het bekende proteïnedieet en is een aantal jaar geleden opgericht door Walter Albers. Tijdens zijn werk als sales manager voor diverse fabrikanten reisde Walter Europa door om producten te verkopen aan dieet- en sportmerken. Kennis en ervaring leerde hem dat het proteïnedieet met de principes ‘laag in koolhydraten en hoog in eiwitten’ het meest effectieve dieet is. In Italië, Spanje en Frankrijk had het dieet toentertijd al vele mensen aan een gezondere levensstijl geholpen. In Nederland en België was het echter minder bekend. 

Er waren hier alleen klinieken waar je persoonlijk begeleid werd bij je proteïnedieet. Klanten moesten producten afnemen tegen zeer hoge prijzen. Toen het internetshoppen populairder werd, zegde Walter zijn baan op en begon een webshop. Een proteïnedieet is een dieet dat je prima zelfstandig kunt volgen, zonder één-op-één sessies of veel te dure producten. Hij zorgde daarom voor een toegankelijk en uitgebreid assortiment en genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Tegenwoordig is Proday uitgegroeid tot een groot merk dat duizenden mannen en vrouwen helpt bij het behalen van zijn of haar doel. Proday staat voor kwaliteit, resultaat en service en biedt daarom haar klanten goede producten aan voor een betaalbare prijs. Of je nu een man of vrouw bent, jong of oud, Proday staat elke dag klaar om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken. 

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet en neem contact met ons op:

Volg ons op

   instagram logo

Populaire aanbieding