Tijdens het Proday dieet kun je genieten van een heerlijke pastamaaltijd. Onze fusilli pasta bevat minder koolhydraten. In een handomdraai zet jij deze heerlijke pasta uit de oven op tafel.
Proteïne pasta uit de oven
Geniet tijdens het proteïne dieet van een heerlijke proteïne pasta uit de oven. Voor dit recept gebruiken we Proday fusilli pasta en de Rabeko cheezy saus. Met deze proteïne producten bereid je de lekkerste pasta’s met minder koolhydraten. Een portie van de proteïne pasta bevat slechts 112 kcal, 6 gram koolhydraten en 18 gram eiwitten. Deze fusilli in combinatie met de Rabeko kaassaus staat garant voor een heerlijke voedzame maaltijd.
De sauzen van Rabeko bevatten minder koolhydraten, vetten en suikers en leveren nauwelijks calorieën. De sauzen zijn een uitstekend alternatief voor de klassieke sauzen als je op dieet denkt. De vet- en suikervrije sauzen, siropen en dressings maken iedere maaltijd grandioos lekker. Zo ook de pastasaus voor de proteïne pasta uit de oven!
Pasta uit de oven
Ingrediënten
- 1 zakje Proday fusilli pasta
- 2 eetlepels Rabeko kaassaus
- 100 gram champignons
- 1/4 aubergine
- 1/4 paprika
- 1 eetlepel strooikaas
- 1 eetlepel gesnipperde ui
- zout en peper naar smaak toevoegen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schenk 300 ml water in een pan. Breng het water aan de kook en voeg hier de fusilli en een theelepel zout aan toe. Kook gedurende 12 – 15 minuten.
- Snijd de aubergine in plakken en dep droog met keukenpapier.
- Gril de aubergine kort in een grillpan.
- Verhit een pan met olijfolie en fruit de ui. Voeg vervolgens de paprika en champignons toe en bak ongeveer 4 minuten.
- Voeg de Rabeko Cheezy saus toe.
- Giet het water van de fusilli af en voeg toe aan de pan met groenten. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Schep de fusilli met groenten in een ovenschaal met daarop de aubergine plakken.
- Bestrooi met strooikaas.
- Plaats de ovenschaal in de oven voor 15 minuten.