Delailah
Linda
Britt
1. Schenk 70 ml water in een kom en voeg hier twee afgestreken maatscheppen poeder aan toe.
2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (25 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.661 | 415 |
Energie (kcal) | 393 | 98 |
Vetten (g) | 7,7 | 1,9 |
-wv.verzadigd (g) | 2,3 | 0,6 |
Koolhydraten (g) | 20 | 5,0 |
-wv.suikers (g) | 9,7 | 2,4 |
Vezels (g) | 0,8 | 0,2 |
Eiwitten (g) | 61 | 15 |
Zout (g) | 1,1 | 0,27 |
Fosfor (mg) | 448 (64%*) | 112 (16%*) |
Vitamine A (µg) | 480 (60%*) | 120 (15%*) |
Vitamine C (mg) | 48,0 (60%*) | 12,0 (15%*) |
Vitamine E (mg) | 8,10 (68%*) | 2,03 (17%*) |
Vitamine B1 (mg) | 0,70 (64%*) | 0,18 (16%*) |
Vitamine B2 (mg) | 1,60 (114%*) | 0,40 (29%*) |
Vitamine B3 (mg) | 9,60 (60%*) | 2,40 (15%*) |
Vitamine B5 (mg) | 4,90 (82%*) | 1,23 (20%*) |
Vitamine B6 (mg) | 0,90 (64%*) | 0,23 (16%*) |
Vitamine B8 (µg) | 39,0 (78%*) | 9,75 (20%*) |
Vitamine B9 (µg) | 179 (90%*) | 44,8 (22%*) |
Vitamine B12 (µg) | 2,10 (84%*) | 0,53 (21%*) |