Proday dieet versus Pronokal dieet, de verschillen en overeenkomsten

Exclusief startpakket
Regelmatig ontvangen we vragen van klanten die benieuwd zijn in hoeverre het Proday dieet verschilt van het Pronokal dieet, ook wel het Bart de Wever dieet genoemd. De N-VA voorzitter en burgemeester van Antwerpen viel met dit dieet ruim 50 kilo af. De belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen deze twee diëten lees je hieronder.

Veilig en gemakkelijk afvallen op eigen kracht versus afvallen onder begeleiding van een arts

Het Proday proteinedieet verschilt in de basis niet veel van het Pronokal dieet. Beide zijn een proteïnedieet. Wanneer je kiest voor het Proday dieet dan ga je zelf de strijd tegen de ongezonde leefstijl aan. Je merkt dat je veilig en gemakkelijk je doel kunt behalen, zonder dat je terugvalt naar je oude ongezonde patroon. Het grote verschil tussen Proday en Pronokal is dat je bij Pronokal als een patiënt wordt benaderd. Bij dit dieet sta je namelijk onder medische begeleiding van een arts. Voordat de patiënt start met de Pronokal methode ondergaat hij/zij een lichamelijke controle. Ook gedurende het dieet vinden er regelmatig lichamelijk controles plaats. Ondanks dat je geen medische begeleiding ontvangt bij het Proday dieet, is dit dieet geschikt en veilig voor iedereen met een goede gezondheid die op eigen kracht een gezonde leefstijl wilt bereiken.

In etappes op weg naar een gezondere leefstijl

Zowel het Proday dieet als het Pronokal dieet bestaan uit verschillende fasen, waarbij je gedurende de eerste fase de grootste stappen zult maken. Gedurende de andere fases leer je jezelf in etappes nieuwe eetgewoontes aan. Tijdens de laatste fase behaal je de laatste 5% en leer je hoe je het streefgewicht kan behouden. Zowel Proday als Pronokal zijn meer dan diëten! Je neemt afscheid van je slechte eetgewoontes en werkt toe naar een gezondere leefstijl.

Proday producten versus Pronokal producten

Proday en Pronokal bieden allebei proteïnerijke producten aan, die je gedurende de eerste fase van het dieet elke dag moet nuttigen en die je daarna geleidelijk afbouwt. De Pronokal producten worden uitsluitend door een arts voorgeschreven en zijn niet in de winkel of online te koop. Het dieet kan ook niet zomaar door elke huisarts worden voorgeschreven. Wanneer je je inschrijft om het Pronokal dieet te volgen, wordt er gekeken welke arts in jouw regio het dieet kan voorschrijven. Het Proday dieet volg je zelf veilig en gemakkelijk, zonder tussenkomst van een arts. De producten zijn online te koop en Proday biedt een ruimer assortiment aan dan Pronokal. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende startpakketten.

Proday kosten versus Pronokal kosten

De totale prijs van de diëten is afhankelijk van hoe groot jouw doel is. Als je voor het Proday dieet kiest, dan bestel je je producten eenvoudig en snel in onze webshop en zie je direct welk bedrag je per bestelling kwijt bent. Gemiddeld liggen de prijzen van het Pronokal dieet een stuk hoger door de medische begeleiding die je ontvangt. De kosten van de producten zijn niet op de Pronokal website vermeld, je bestelt de producten via de begeleidende arts. Gemiddeld genomen ben je gedurende de eerste fase van Proday, waarbij je 5 porties per dag nuttigt, nog geen 65€ per week kwijt aan producten, terwijl dit bij Pronokal al gauw richting de 100€ euro gaat.

Morgen starten met het eiwitdieet? Bestel dan vandaag de Proday producten!

Bekend met de werking van het proteïnedieet en/of geen behoefte aan medische begeleiding? Bestel dan vandaag nog de Proday producten eenvoudig online en ga de strijd tegen de ongezonde leefstijl. Ook wanneer je zoekt naar een betaalbaar alternatief is Proday de perfecte uitkomst. Als je vόόr 22.00 uur je bestelling plaatst, heb je het pakket de volgende dag in huis zodat je direct toe kan werken naar een slank, fit en gezond lichaam? Al onze producten worden in discrete verpakking verzonden en ieder pakket bevat een brochure met uitgebreide uitleg.

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0