Deze Sukrin broodmix fiberbr?d is verlaagd aan koolhydraten en is perfect voor als je een brood zoekt met minder koolhydraten voor bij je ontbijt of voor de lunch.De structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Deze Sukrin broodmix fiberbrød is lager aan koolhydraten en is perfect voor als je een brood zoekt met minder koolhydraten voor bij je ontbijt of voor de lunch. De mix bevat geen gist, gluten, soja en melk en is eenvoudig in de voorbereiding. Het past uitstekend binnen een proteïnedieet. De broodmix heeft een unieke natuurlijke smaak en de structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Omschrijving: broodmix verlaagd gehalte aan koolhydraten (met zoetstof)
Inhoud enkele verpakking: 250 gram
Inhoud eindproduct: ±525 gram
Portiegrootte: 40 gram = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
Bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Schenk 300 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 3.. Meng de mix tot een gladde structuur en giet het beslag in een bakvorm. 4. Strooi eventueel naar smaak zonnebloem- en/of pompoenpitten over de bovenkant van de mix. 5. Bak het brood gedurende 60 minuten (broodjes 25 à 30 minuten) in de oven op 200°C. 6. Haal het brood uit de bakvorm en koel het brood af onafgedekt op een rooster. Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.