Bye Bye winterkilo's

winterkilos Proday eiwitdieet

Bye bye winterkilo’s, met het proteïnedieet van Proday

De zon laat zich weer vaker en langer zien. De lente komt eraan! Hoera, en misschien oh jee als je in de winter wat extra kilo’s hebt verzameld. Kilo’s waar je graag weer afscheid van neemt. Met het eiwitdieet van Proday is dat nog heel gemakkelijk ook. Voor je het weet zit je weer lekker in je zomerse vel.

Bereik je ideale gewicht

Met het proteïnedieet, ook wel eiwitdieet genoemd, van Proday raak je op een verantwoorde manier je extra winterkilo’s kwijt. De kilo’s smelten weg, zónder hongergevoel en zónder jojo-effect. En dankzij de makkelijke shakes en de snel te bereiden proteïneproducten hoef je geen ingewikkelde recepten te volgen. Hoe fijn is dat!

Waarom val je af met eiwitten?

Tijdens het proteïnedieet eet je veel eiwitten en nagenoeg geen koolhydraten, vet en suiker. Zo krijgt je lichaam minder brandstof (energie, uitgedrukt in calorieën) binnen en dwing je je lichaam een andere energiebron te zoeken: je vetreserves. Precies de reserves die je wilt verliezen! Omdat je hoogwaardige eiwitten eet, verbrand je lichaam geen eiwitten uit je spieren en blijft je spiermassa intact. Slim, want dat is gewicht dat je niet wilt verliezen.

Geen hongergevoel

Vicieuze cirkelOmdat je geen koolhydraten eet, heb je ook geen hongergevoel. Koolhydraten (brood, pasta’s, koekjes, chips) geven snel energie vrij. Je bloedsuikerspiegel schiet de hoogte in (energieboost), maar daalt ook net zo snel weer (energiedip) waardoor je weer wilt eten. Eiwitten doorbreken die vicieuze cirkel. Ze geven lang een voldaan gevoel en houden je bloedsuikerspiegel stabiel, zodat de drang om tussendoor te eten verdwijnt.

Geen jojo-effect

Het eiwitdieet bestaat uit vier fasen. Terwijl je afvalt, doorbreek je je eetpatroon en brengen de vier fasen van het dieet je naar een gezondere manier van eten. Zo zeg je je extra kilo’s voorgoed gedag.

Lekker in je vel

Met Proday word je slanker en voel je je fitter en gezonder. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er wel iets voor doen (en voor laten). Maar omdat je lichaam positief verandert, krijg je al snel plezier in wat je doet. En dat is de beste garantie om het vol te houden. Laat de zomer maar komen!


meer weten over proteinedieet      zelf uitproberen

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0