Wat is het Kineslim dieet?

kineslim dieet proday alternatief

Het Kineslim eiwitdieet biedt eiwitproducten aan en een professioneel programma met behulp van een Kinecoach. De focus van Kineslim ligt ook op bewegen en Kineslim adviseert mensen om dagelijks 30 minuten te bewegen.

Kineslim handelt volgens het Purity + Science label en garandeert hoogwaardige producten en formules. Kineslim combineert verschillende eiwitrijke bronnen als melk, soja, ei, alfalfa en erwten in hun producten. De combinatie van deze voedingsmiddelen zorgt voor optimale opname door het lichaam. Kineslim beweert dat zij de juiste dosering aan proteïnen maximaal resultaat garanderen. Echter is het aanbod van Kineslim beperkt waardoor je vaak hetzelfde zal moeten eten. Daarnaast zijn het kortdurende programma's waardoor de kans op terugval vrij groot is!

De 4 fases van Proday zijn verspreid over een langere periode. Als je écht een nieuwe leefstijl wilt bereiken en blijven behouden, kun je beter voor Proday kiezen. Wij van Proday vinden het belangrijk dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar is. Dankzij het ruime aanbod aan proteïne producten hoef je je geen moment te vervelen en wordt het volgen van het dieet een eitje! Begin vandaag nog en bestel nu het proteïne dieet startpakket voor 7 dagen.

proteine dieet startpakket proteine dieet startpakket 8 dagenproteine dieet pakket 14 dagen

Hoe werkt het dieet?

Net zoals bij vrijwel ieder ander proteïnedieet, waaronder ook het Proday eiwitdieet, worden de hoeveelheden koolhydraten en vetstoffen beperkt en de hoeveelheden eiwitten in de voeding toegenomen. Het Kineslim eiwitdieet heeft vier verschillende programma’s. Daarbij focust Kineslim specifiek op extra beweging voor betere resultaten. Kineslim biedt ook een bewegingsprogramma aan.

De 4 programma's van Kineslim

Het proteïne dieet van Kineslim bestaat uit de volgende vier programma’s: PRO 3 weeks, SLIM 10 days, FAST 5 days en LIGHT 1 day. Het PRO 3 weeks programma is het meest duurzame en volledige programma van Kineslim en duurt drie opeenvolgende weken. Het SLIM 10 days programma zorgt voor snel resultaat in 10 dagen. Dit programma van 10 dagen is gebaseerd op de eerste 10 dagen van het PRO 3 weeks dieet. Het FAST 5 days programma is snel en krachtig en is gebaseerd op de eerste 5 dagen uit het 3-weken programma. Het LIGHT 1 day gaat over het verbeteren en behouden van het resultaat na een ander Kineslim programma met behulp van een of meerdere Kineslim producten.

Wat zijn de voor- en nadelen van het Kineslim eiwitdieet?

Voordelen

  • Het dieet kent vier verschillende programma's
  • Kineslim legt niet alleen nadruk op voeding maar ook op beweging. Dat is een goede motivator
  • Mineralen en vitaminen zijn toegevoegd aan de producten
  • Het PRO 3 weeks programma duurt drie weken voor nog meer resultaat
  • Het Kineslim dieet is redelijk goedkoop

Nadelen

  • Het aanbod van Kineslim is zeer beperkt
  • De website van Kineslim bevat weinig informatie en recepten
  • De producten zijn niet op de website van Kineslim zelf te koop
  • Kineslim verkoopt geen losse producten maar alleen grote verpakkingen. Proday verkoopt gelukkig wel losse producten
  • Het dieet is in tegenstelling tot het Proday dieet niet opgedeeld in vier fases

Is het dieet voor mij geschikt?

Of het eiwit dieet van Kineslim geschikt is voor jou, hangt helemaal af van je wensen. Als je even snel wilt afvallen, is het Kineslim dieet wel geschikt omdat het vier snelle programma’s aanbiedt. Ben je van plan om kennis te maken met het eiwitdieet, fitter, gezonder en energieker te worden, je leefstijl te veranderen en je nieuwe leefstijl te blijven behouden, dan raden wij je aan om het Proday eiwitdieet te volgen. Proday biedt veel meer producten aan, maar liefst zes verschillende pakketten en het eiwitdieet van Proday is opgedeeld in vier verschillende fases.

Waarom je beter voor Proday kunt kiezen

Wij geloven erin dat je een gezonde leefstijl kunt bereiken, wanneer je je voor een langere periode committeert aan nieuwe gewoonten en nieuw gedrag. Gewoontevorming treedt namelijk pas op na 21 dagen. De vier fases van het eiwitdieet van Proday helpen je bij het vormen van nieuwe gezonde gewoontes. Daarnaast vind je op Proday ook veel lekkere eenvoudig te bereiden recepten en interessante blogartikelen.

proday korting

Maak kennis met Proday

Wil je graag wat kilo’s verliezen en/of een nieuwe leefstijl ontwikkelen maar weet je niet goed waar te beginnen? Probeer dan eens het 7-daagse Startpakket van Proday. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om direct van start te gaan met het Deluxe Pakket voor 16 dagen. Heb je een vraag? Wil je meer weten over het Proday proteïnedieet? Schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via chat, telefoon, mail of via een contactformulier. Wij helpen je graag!

kineslim dieet alternatief proday

Populaire aanbieding