Vet een ronde springvorm van 23 centimeter licht in met boter en bekleed de bodem met bakpapier.
Maal voor de bodem de koekjes fijn in een keukenmachine. Heb je geen keukenmachine dan kan je ze ook in een stevige zak doen en fijnslaan meteen deegroller.
Smelt ondertussen de boter in een pannetje.
Doe de gesmolten boter bij de kruimels en meng goed door.
Verdeel het koekmengsel gelijkmatig over de springvorm. Druk de kruimels stevig aan, dit gaat gemakkelijk met de bolle kant van een lepel.
Week de blaadjes gelatine in een kommetje met ruim koud water.
Pureer de frambozen en verwarm de puree in een steelpannetje. Doe hier de Sukrin bij en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe en laat ze hierin smelten.
Doe het frambozenmengsel in een kom en voeg hier de volle kwark aan toe. Meng tot een lichtroze mengsel.
Schep vervolgens het kwarkmengsel in de taartvorm op de bodem en laat de kwarktaart 2 uur opstijven in de koelkast.