Ga terug

Gevulde paprika Mexicaans

Heerlijke gevulde paprika met chili con carne en champignons!
Trefwoord gevulde paprika met champignons, gevulde paprika met rijst, gevulde paprike met chili con carne, mexicaanse gevulde paprika
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 2 personen
calorieën 270kcal

Ingrediënten

  • 2 gele paprika's
  • 250 gram (kastanje)champignons
  • 40 gram magere geraspte kaas 20+
  • 2 zakjes proteïne chili con carne
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Snijd de gele paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaden. Leg de paprika's met de open kant naar beneden in de oven op de bakplaat met bakpapier voor 15-20 minuten, of tot de paparika's aan de randjes lichtbruin worden.
  • Snijd ondertussen de champignons in stukjes en bak deze in één eetlepel olijfolie gaar.
  • Bereid ook de chili volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Meng, wanneer de chili klaar is, de champignons door de chili.
  • Vul de geroosterde gele paprika's met het chilimengsel en bestrooi met kaas.
  • Leg de paprika's nog 5 tot 10 minuten in de oven, zodat de kaas smelt en krokant wordt.
  • Serveer de gevulde paprika's eventueel nog met een lekkere salade. Smakelijk!