Zo blijf je op gewicht tijdens je vakantie

Proday zomervakantieHeerlijk, dat zomerse vakantiegevoel. Alle tijd om te genieten en te relaxen. Terrasje pakken, lekker eten en drinken. Maar wel gevaarlijk voor de slanke lijn waar je zo hard voor gewerkt hebt. Met deze tips kun je genieten van de zomervakantie en toch op gewicht blijven. Want het zou toch zonde zijn als je na de vakantiepret met de vakantiekilo’s blijft zitten.

Eet lekker slank en gezond

Toegegeven, het vergt wat wilskracht als de pizza’s, croissantjes en stokbroodjes lonken, maar er zijn genoeg slanke alternatieven die heel lekker smaken. Een goed gevulde salade bijvoorbeeld. Of een gegrild vis- of vleesgerecht met verse groenten, en laat dan de saus of dressing apart serveren. En wat dacht je van heerlijk vers zomerfruit, ook niet te versmaden. Eet vooral gezond en lekker en slank. Dan heb je ook geen last van pieken in je bloedsuikerspiegel, waardoor je je moe en sloom gaat voelen.

Geniet volop van de smaak

Geniet van lekker eten en drinken, maar let wel op de hoeveelheid. Maak een mooi bordje voor jezelf en houd het bij één portie. Schiet je toch een keertje door, doe het de volgende dag of volgende maaltijd dan weer rustig aan. Stap niet in de valkuil dat het nu ‘toch niet meer uitmaakt’.

Drink genoeg water

Start je dag met twee glazen water, een half uur voor het ontbijt. Drink voor elke maaltijd een glas water. Vermijd frisdranken, fruitsappen en energiedrankjes, die bevatten veel calorieën en maken je nog futloos ook. Wees zuinig met alcohol en beperk je tot 1 glas per dag. Drink liever geen cocktails, dat zijn echte caloriebommen.

Blijf bewegen

Blijf ook op vakantie bewegen. Zwem, fiets, wandel, jog, tennis, het maakt niet uit wat je doet zolang je elke dag maar een half uurtje lekker in beweging bent. Goed voor je lijf, je conditie en je stofwisseling.

Met deze tips kun je heerlijk vakantie vieren, zonder extra vakantiekilo’s aan te komen. Is dat toch niet helemaal gelukt, geen ramp, dan pak je die extra kilo’s na de vakantie gewoon weer aan met het Proday eiwitdieet. Dan zit je voor je het weet weer strak in je vel.

Fijne vakantie!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0