Wat is het Eiwitdieet?

Banner generiek Eiwitdieet Proday logo
Het Eiwitdieet is zoals de naam het al aangeeft een eiwitdieet. Vrijwel alle eiwitdieten worden gekenmerkt door de volgende aspecten: afvallen met behulp van eiwitten, voeding met weinig koolhydraten en geen tot weinig verlies van spiermassa. Op de website van Eiwitdieet worden zowel eigen eiwitrijke producten verkocht als producten van andere bedrijven. Met het eiwitdieet val je snel af en bereik je zonder al te veel moeite je streefgewicht. 

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen het Eiwitdieet en het Proday proteïnedieet?

Een van de grootste verschillen zit ‘m in de prijs. Proday is een stuk goedkoper dan het Eiwitdieet. Dit verschil is bijvoorbeeld te bemerken in de prijs voor losse producten. Waar een Proday maaltijd 1,79,- kost (zoals deze lekkere pasta carbonara), kost een maaltijd bij het Eiwitdieet 1,89,-. Daarnaast biedt Proday ook meer startpakketten. De productcategorieën zijn grotendeels gelijk, dus dat verschilt niet. Verder zijn vrijwel alle eiwitdiëten opgedeeld in 4 fases, waaronder ook het Eiwitdieet.

Hoe werkt het Eiwitdieet?

Wil je snel gewicht verliezen? Dan is het belangrijk om vet te verbranden. Het eiwitdieet zorgt ervoor dat je snel vet verbrandt. De maaltijden van het eiwitdieet zijn zo goed als koolhydraatarm. Na twee tot drie dagen begint het lichaam met vet verbranden zonder dat de spiermassa en de huid verloren gaan. Het lichaam haalt namelijk de energie uit de extra eiwitten. Dat kost het lichaam meer energie waardoor je dus sneller afvalt. 

banner 7 daagse startpakket banner met CTA 8 daagse startpakket banner 14 daagse startpakket
 

Mag ik snacks eten tijdens het eiwitdieet?

Tijdens het Eiwitdieet kun je gewoon blijven snoepen van de lekkere snacks. Bij Proday is dat niet anders! Een dieet moet wel leuk blijven en goed vol te houden zijn, toch?

Start vandaag nog met het 7-daagse Startpakket van Proday! Proday startpakket 7 dagen

Wat zijn de voor- en nadelen van het Eiwitdieet?

Voordelen:

 •  Het Eiwitdieet beschikt over een ruim aanbod.
 • Op de website worden ook supplementen verkocht.
 • Op de website zijn verschillende soorten filters voor specifieke
  diëten, dat is handig.
 • Op de website worden ook producten verkocht van andere merken.
 • Op de website kun je begeleiding zoeken voor het proteïnedieet.

Nadelen:

 • Het Eiwitdieet is redelijk duur.
 • Eiwitdieet biedt maar één eigen startpakket aan.
 • De levertijd is onbekend.
 • Eiwitdieet heeft geen blog met recepten.
 • Het dieet is vooral in België bekend, niet in Nederland.

Past het dieet bij mij?

Of het Eiwitdieet bij jou past hangt volledig af van je budget. Als je snel én voordelig af wilt vallen, kun je beter kiezen voor Proday. Heb je wat meer te besteden? Dan is het Eiwitdieet wellicht een geschikt dieet voor jou! Wil je het dieet op eigen kracht volgen en/of wil je kennismaken met het eiwitdieet? Dan raden wij je aan om een startpakket van Proday aan te schaffen. Ben je op zoek naar begeleiding voor jouw eiwitdieet? Dan is het Eiwitdieet geschikt. De keuze voor welk dieet je gaat volgen, hangt dus helemaal af van je doelen en budget.

wil je 5 korting nieuwsbrief inschrijving proday

3 Simpele redenen waarom het Proday dieet beter bij je past

1. Het Proday eiwitdieet kun je eenvoudig zelf volgen zonder begeleiding! Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis. Met onze Startpakketten wordt diëten wel erg makkelijk. Wat dacht je van dit 7-daagse Startpakket?

2. Het proteïnedieet van Proday is goedkoper dan andere eiwitdiëten.

3. Proday biedt verschillende startpakketten aan waarmee je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met het eiwitdieet. 

Maak voordelig kennis met Proday

Wist je dat je voor minder dan 8,50,- per dag kunt diëten met Proday? Het Startpakket is maar 58,95 euro en bestaat uit overheerlijke ontbijtjes, snacks, soepen, maaltijden en desserts. Je bestelt het startpakket hier: Startpakket - 7 dagen.
Banner dieten vergelijken Eiwitdieet

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0