Jansen
Chrissie
1. Schenk 100 ml heet water in een kom en voeg hier twee afgestreken maatscheppen poeder aan toe.
2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
3. Plaats de kom in de magnetron en verhit de rijstepap gedurende één minuut op de hoogste stand.
4. Laat de rijstepap gedurende vijftien minuten rusten.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (25 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.553 | 388 |
Energie (kcal) | 366 | 92 |
Vetten (g) | 1,3 | 0,3 |
-wv.verzadigd (g) | 0,5 | 0,1 |
Koolhydraten (g) | 25 | 6,3 |
-wv.suikers (g) | 4,3 | 1,1 |
Vezels (g) | 2,0 | 0,5 |
Eiwitten (g) | 62 | 16 |
Zout (g) | 0,90 | 0,23 |
Calcium (mg) | 938 (117%*) | 235 (29%*) |
Fosfor (mg) | 499 (71%*) | 125 (18%*) |
Vitamine A (µg) | 480 (60%*) | 120 (15%*) |
Vitamine C (mg) | 48,0 (60%*) | 12,0 (15%*) |
Vitamine E (mg) | 7,20 (60%*) | 1,80 (15%*) |
Vitamine B1 (mg) | 0,66 (60%*) | 0,17 (15%*) |
Vitamine B3 (mg) | 9,60 (60%*) | 2,40 (15%*) |
Vitamine B5 (mg) | 3,60 (60%*) | 0,90 (15%*) |
Vitamine B8 (µg) | 30,0 (60%*) | 7,50 (15%*) |
Vitamine B9 (µg) | 120 (60%*) | 30,0 (15%*) |
Vitamine B12 (µg) | 1,50 (60%*) | 0,38 (15%*) |