Klantbeoordeling

1

Normaal oké maar nu niet

Ik heb mijn pakket al 14 dagen besteld en ik heb het nog altijd niet aangekregen

8

snelle service - verzorgde producten / goede prijs-kwaliteit balance

Ik volgde voorheen een Pronokal dieet maar ben overgestapt naar jullie producten vanwege de flexibiliteit in bestellen, de prijs, de kwaliteit en de snelle service. Vooral de warme chocolademelk en brownies zijn écht lekker en kunnen zo de vergelijking met een "reguliere" brand doorstaan.

8

Meer info nodig

Te weinig uitleg over hoeveel pakjes per dag je mag eten bvb van de crunch snacks. De croissants mag dat alle dagen if twee maal per week? (Zoals bij andere eiwitdieten)... Ik vind hier weinig info over terug alleen dat het om een fase 1 product gaat, maar meer info is er niet...elk proday profuct heeft ander hoeveelheid calorieen.. wat is max aantal cal per dag? Alsook komen de groenten in biekje niet allemaal overeen met dat van bijgevoegd blad. Is het xx gram per dag of per portie? ...

8

1 kilo per week val ik af met proday

Ik zou dit aanbevelen wie op het gemak wil afvallen. Lekkere producten maar ik zou wel graag eens nieuwe dingen willen zien staan in het aanbod als dit kan.

9

Veel lekkere producten met afvalsucces

Vlotte bestelling. Veel lekkere producten en 2 weekplanners. Maar 1 jammere zaak dat een aantal producten niet in de verpakking zaten. Ze waren wel vervangen door andere producten.

9

Goede ervaring mee. Product met handleiding. Duidelijke taal en uitleg.

Gesproken met de klanten service. Ze was uiterst vriendelijk tegen mij. Want zei ze, als ik ergens moeite mee heb of mij iets niet onduidelijk is dat ik hulp kon krijgen van proday.

8

Snelle verwerking en levering van de producten

Positief

10

Zeer goed

Zeer lekkere produkten

10

Prima 👍

Topproducten enservice

8

Goede producten

Goede producten om af te slanken. Wel dikwijls kortingscodes die je ontvangt nét nadat je besteld hebt. Gratis productjes zitten er niet altijd bij, worden soms vergeten. Wel goede klantenservice: als er een probleem is wordt het zeer snel en goed aangepakt. Gamma zou nog iets uitgebreider mogen (je hebt vb. ook chocoladesmoothies net zoals de aarbeid en banaan) en producten meer op voorraad.

9

Vlotte levering 👍👍👍

Perfecte uitleg met de levering van de produkten 👍

9

Goede producten en snelle levering

Ik ben met deze producten begonnen in augustus 2019 en heb er veel deugd van. Samen met veel verse groenten maken ze mijn dieet heel goed draaglijk

10

Supersnelle levering!

Productjes zijn superlekker en heel snel geleverd! Topservice!

9

Goede producten, tijdige levering!

Misschien een tip : zorgen voor thema-gebonden producten vb. paaseitjes met praliné vulling, ipv de gewone chocolade repen, of koolhydraat arme pralines, Sint figuurtjes uit chocolade... Zo vallen we niet helemaal uit de boot met feestdagen..

8

Toppie, correcte levering en producten smaken heerlijk.

Goed vol te houden dieet, veel lekkers en veel variatie. Top.

7

Positieve ervaring

Positief

10

Superb zelf in Corona tijden

Zelfs in deze moeilijke tijden biedt Proday zijn volledig gamma van producten aan en levert ze dan ook nog alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Dikke pluim.

9

heel goed

goede correcte levering en op meer dan redelijk termijn ;

10

Altijd een uitstekende service ;)

zeer snelle en correcte service ;)

10

Afwisselend

Pakket van 14 dagen gekocht, 1 week gevolgd en 3 kg in gewicht verloren. Goed vol te houden, zeker in coronatijd waar sociale contacten weg vallen.

10

Heel lekkere producten en uitstekende levering.

Ik heb al twee keer besteld en alles is op tijd geleverd. De producten zijn ook lekker. Ik had er een beetje schrik voor, zo andere smaken maar het valt goed mee.

8

Degelijke producten, super dieet

Qua kwaliteit : perfect Qua prijs : niet de allergoedkoopste, maar ok Qua levering : snelle levering, maar geen zicht op wanneer (linken naar DPD werken niet, ze vragen dan eerst nog een code in te geven, op dat vlak verkies ik PostNl) Qua verpakking : kan milieuvriendelijker Qua gamma : te weinig Ciao Carb, waardoor ik ook elders gaan zoeken ben Qua ingrediënten : Persoonlijk probeer ik geen palmolie en zo weinig mogelijk soja te gebruiken, wegens de grote milieu-impact. Jammer genoeg zit vooral die soja wel in héél veel producten. Ik moet zelf ook opletten qua kleurstoffen en bewaarmiddelen, waar mijn allergie op reageert (waardoor ik soms moet stoppen met diëten).

10

Prima

Prima

10

Succes met smaakvol eten

Door de goede smaak, heldere website en eerste klas Service ben ik er in geslaagd om 30kg te vermageren in 8 maanden.

10

Top

Duidelijke website Snelle levering Mooi verpakt Top materiaal, werkt enorm snel.

7

Leuke nieuwe website

Spijtig dat ik langer moest wachten dan beloofd maar het zijn harde tijden

9

Prima service

‘s Avonds besteld, de dag erna geleverd! Correcte levering!

10

Goeie service, lekkere producten en snel geleverd

Super service Lekkere producten Snelle levering

8

Redelijk tevreden

Lekkere producten Snelle bediening Te duur Jammer dat de link met DPD heel veel niet te gebruiken is

8

Supertevreden

Goed assortiment en snelle levering

Populaire aanbieding