Klantbeoordeling

10

Topservice

Zoals altijd, alles correct verlopen

6

Goede methode en producten, webwinkel kan beter.

Gemakkelijk te volgen instructies, geen honger, kilo's gaan er vlotjes af. Ik heb wel elke keer problemen met de webwinkel. De (via de bestelde producten) aangeboden kortingcode heeft nog nooit gewerkt, ik heb al gedacht het met opzet niet lukt, zodat mensen afzien van de korting. Als je hulp vraagt via de chat, krijg je wel altijd snel een heel vriendelijk antwoord en probeert men je echt te helpen

10

Prima

Geen honger gevoel. Langzaam maar zeker gewichtsverlies.

8

Lekker...helpend....je kunt uiteindelijk je eigen voorkeuren toepassen

Ik ben vorig jaar augustus begonnen en tot nu toe 17 kilo kwijt... Ik wil nog graag 8 kilo kwijt maar het blijkt moeilijker dan de eerste 8. Ben toch tevreden ondanks de kosten.

10

Super service

Lekkere en kwalitatieve producten en Stukken goedkoper dan de concurrentie

10

Super

Alles lekker ,behalve de abricot pudding

10

Super !

Vlug in huis zoals beloofd! Super service en ze houden je goed op de hoogte via mail! Toppie

6

Smakelijke zoektocht

Gerechtjes zijn ok Omschrijvingen in op de opties onduidelijk. Beter rangschikken per dag. Slordig. Afdrukken staan omgekeerd. Labeling kan duidelijker en met gebruiksqanwijzing

5

Ben een beetje ontgoocheld

1. Er is geen omschrijving bij hoe men de producten moet klaarmaken 2. Heb het 14 dagen pakket besteld en de inhoud klopt niet met de beschrijving dat was in bijlage voor de 14 dagen

6

goed

persoonlijk fel minpunt : in de mixdoosjes zit soms 3 keer hetzelfde smaak en verschillende vermelde smaken op de verpakkingen zitten er niet in. en dit vooral bij de soep en ontbijt

10

Super!8

Goede en lekkere producten. Vriendelijke en duidelijke communicatie ,snelle levering!

10

Doen wat ze beloven

Heel reactieve dienstverlening zowel via chat als mail ook 's avonds of in het weekend. Levering volgende dag zoals beloofd. En grote variatie aan lekkere producten. Een tevreden klant!

10

Healthy and fast

Quality healthy products that meet my needs delivered quickly.

10

Zeer tevreden

De bestelling ging vlot , kreeg een mail ivm de levering, er waren wat problemen bij Dpd waardoor ik jullie contacteerde en dan kwam alles snel in orde !

9

Zeer tevreden

Dag na bestellen in huis. Beter kan niet.

10

Top

Top producten en uitra snelle levering!

10

Top!

Was mijn 1ste x op jullie site...super professioneel en zeer snel!

10

Heerlijke smaak

Heerlijk

10

Verzorgd verpakt,en snel geleverd

Ik zou proday aan iedereen aanbevelen.

8

Proday producten zijn geweldig!

Ik gebruik Proday regelmatig om mijn gewicht onder controle te houden en ben er erg tevreden over. De leveringen zijn echter erg onbetrouwbaar en geen positieve ervaring.

8

Lekker, gemakkelijk vol te houden

Ben nu al enkele weken bezig en het gaat goed. Heb even een terugval gekregen op vakantie, maar ben nu er volop terug ingevlogen. Veel keuze in de verschillende maaltijden.

10

Voor mij een zeer goede keus.

Zelfs na een gastric bypass is het soms lastig om op gewicht te blijven. Ik ben een zoete kauwer. Even weer je gewicht resetten met proday producten en ik kan er weer tegen. Proday is betrouwbaar. Zijn er vragen? Krijg je snel antwoord en advies. Top!!!!

10

Ik ben tot hiertoe super tevreden.

Deze manier van eten past perfect bij mij, ik heb tussendoor geen honger en kan dit goed volhouden. Ik val ook voldoende af en deze 2 dingen samen maken dit voor mij het perfecte dieet. Bij een vraag krijg je ook snel reactie. TOP! Ik ga dit dus zeker en vast blijven doen.

8

Correcte levering

vandaag besteld, morgen geleverd! Top ! Lekkere producten

10

Uitstekend

Altijd de volgende dag geleverd. Prima bedrijf met een ruim assortiment.

9

Best

Correct

10

ik ben zeer tevreden over jullie

voldoende keuze , redelijk tot vaak snel aan huis geleverd .

10

super makkelijk en vooral super snel

overzichtelijke site met heel veel variatie in de maaltijden en vooral vandaag besteld is morgen in huis zelfs in België bedankt voor jullie inzet

10

supersnelle levering, producten doen wat ze moeten doen.

2 kilo minder op 1 week tijd! Heb 7 kilo te verliezen in totaal. Dus op een paar weken ben ik op mijn ideale gewicht. Ik beveel Proday iedereen aan. Is ook goedkoper dan de producten te kopen bij de diëtiste.

8

Gevarieerd. Makkelijk vol te houden.

Goede mengeling in de starterspaketten. Met goede handleiding. Enkel jammer dat er niet op ieder zakje de hoeveelheid water/melk staat afgedrukt. Maar anderzijds is dir weer makkelijk terug te vinden op de site. Tip voor Proday. Waarom geen grootverpakkingen van alle producten. Enkel van een paar soorten.?

Populaire aanbieding