Pannenkoek gevuld met spinaziesalade

Een pannenkoek met spinazie klinkt misschien niet erg bekend, maar is wel heel lekker! Je kan een pannenkoek eigenlijk met alles vullen!  Dit is een fase1 recept van C.Couwenberg

Bereidingstijd

10min

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 zakje Proday Pannenkoek
  • 2 eetlepels Probreak Kruidensmeerkaas 
  • 5 gehalveerde cherrytomaten 
  • 1 theelepel fijngesneden bieslook
  • 100 gram verse spinazie
  • 1 eetlepel gesnipperde ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper 

Bereidingswijze

  1. Schenk 75 ml water in een kom en voeg de inhoud van de pannenkoek toe. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost en voeg hieraan de bieslook toe. Bak de mix in een pan aan beide zijden 3 - 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin. 
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui. Bak de spinazie kort mee en breng op smaak met zout en peper.
  3. Besmeer de pannenkoek met de smeerkaas en vul deze met de gebakken spinazie en cherrytomaten. 
  4. Eet smakelijk!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0