Een overheerlijke gevulde omelet wrap met smeerkaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. Vol met eiwitten voor een verzadigende maaltijd.
Simpele gevulde omelet met smeerkaas
Een lekkere tip voor ontbijt, lunch of diner! Binnen 10 minuten bereid je een simpele omelet die ook nog eens makkelijk mee te nemen is naar werk. De proteïne omelet met tuinkruiden smaakt op zich al heerlijk dankzij de kruiden en zit bomvol eiwitten. Een portie bevat slechts 90 kcal, 1,2 gram koolhydraten en maar liefst 19 gram eiwitten!
Wrap met smeerkaas
Een overheerlijke gevulde omelet wrap met smeerkaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. Vol met eiwitten voor een verzadigende maaltijd.
Porties 1 persoon
Ingrediënten
- 1 zakje Proday omelet tuinkruiden
- 2 eetlepels ProBreak smeerkaas
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 blaadjes ijsbergsla
- 3 zongedroogde tomaatjes
- 1 theelepel verse bieslook
- 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
- zout en peper
Instructies
- Schenk 120 ml water in een kom en voeg de inhoud van de Proday omelet aan toe. Roer de mix totdat de poeder is opgelost.
- Verwarm een koekenpan met een eetlepel olijfolie. Schenk de omelet mix in de pan en bak beide zijden 3 – 5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.
- Besmeer de afgekoelde omelet met Probreak smeerkaas.
- Beleg de omelet met de sla, bieslook, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en breng op smaak met peper en zout.
- Vouw dubbel en eet smakelijk!
Notities
Tip: Ook lekker voor bij een picknick of een barbecue!