Kiyoh beoordelingen

Gemiddeld rapportcijfer:
8.8

2391 reviews afkomstig van:



Anoniem2017-07-28 18:09:49
6
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Het is overzichtelijk verpakt.
Het staat duidelijk op verpakking hoe je het kan klaarmaken. Duidelijk wat er in zit allemaal.
Verbeterpunten
Een betere uitleg over hoe te gebruiken en controle of er op elk zakje wel een etiket zit hoe klaar te maken..
Maar ook even een briefje erbij met tips wat je tussen door mag eten naast de zakjes die je krijgt.
Sophie, Kalmthout2017-07-27 14:20:34
8
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Info Ok, producten correct geleverd
Verbeterpunten
Had opgemerkt dat mijn korting van 5 procent niet was verwerkt maar dat is biet rechtgezet of beantwoord
kristel, 2017-07-26 08:55:43
6
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen...
Verbeterpunten
ik heb een willekeurig product gekregen (wel één dat ik besteld heb maar dat ik uiteindelijk niet lekker vond....) ter vervanging van een product dat niet voorradig was; misschien beter even bij de klant navragen of dat ok is vooraleer je zoiets opstuurt. Ik had liever gehad dat je niets had opgestuurd en het bedrag had teruggestort.

Ook was het niet duidleijk dat mijn bestelling pas verstuurd werd nadat de betaling bij jullie ontvangen was en dus niet binnen de x uur besteld de dag erop beschikbaar.
Anoniem2017-07-25 21:55:39
6
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
7
Verbeterpunten
Bij de bestelling van het brood was ik enorm ontgoocheld en voelde me bedrogen , de rest was in orde!!
Liesbeth, Aaigem2017-07-24 22:52:05
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Lekkere producten en een super snelle correcte service
Verbeterpunten
Voor mij werkt Proday perfect, een heel professioneel bedrijf die de nodige info meegeeft
Ans, Zelhem2017-07-24 14:17:03
7
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Snelle juiste levering
Verbeterpunten
Op de verpakkingen vermelden hoe te gebruiken! Je miet steeds naar de website omdat te bekijken.
Bennni, 2017-07-24 14:12:38
8
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
vlotte afhandeling goede producten
Verbeterpunten
prijzen zijn toch wel hoog, zelfs bij bestellingen van meer dan €100,00-is het presentje of noem het geschenkje wel miniem
Maureen, Dentergem2017-07-23 19:20:27
9
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
9
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen...
lutt, brakel2017-07-23 19:11:33
9
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
goede prijs/ kwaliteit
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen...
SP, 2017-07-22 21:43:53
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen...
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen...

Wil je meer beoordelingen van Proday lezen?
Klik dan hier en bekijk de website van KiyOh voor alle beoordelingen.


Pin It

Nieuw!

Maandaanbieding

IMG_6002.jpg



Exclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0