Els Triempont

Ik wou jullie graag laten weten dat ik in de wolken ben van jullie producten en service. Zelf verloor ik reeds 30 kg met Pronokal. Ik heb echter gekozen voor jullie omdat ik Pronokal op den duur als een verplichting ging beschouwen en de producten waren minder lekker. Bij Pronokal betaal je voor de naam en de medische kosten komen er nog een keer bovenop. De producten van Proday zijn heel smakelijk en ik ben dankzij jullie opnieuw gemotiveerd om te starten. Lekker op mijn eigen tempo en ik kan producten bestellen wanneer ik maar wil.  Dank je wel!

Met vriendelijke groeten,
Els

Roos van H.

Dit is het verhaal van Roos van H.

29-09-2013 ben ik begonnen met het proteinedieet. In de zomer is dat door mijn hoofd geschoten en heel bewust gekozen voor die datum; ik ben er klaar voor dan begin ik! Geen uitstel meer, er zijn altijd wel smoesjes en excuses om het uit te stellen, gedaan. En die weegschaal; 99,50 kilo bij 1,65 meter en 45 jaar oud en veel last van reuma, zware medicatie, en wist ik ook wel dit kan gewoon niet langer.

Verder lezen...Roos van H.

Heidi Simons

Zeer correct bedrijf, stipte levering en opvolging, grote betrokkenheid t.o.v. de klant, e-mails worden zeer snel en inhoudelijk beantwoord, advies wordt gegeven, er wordt met jou als klant meegedacht ipv je als een klantnummer te behandelen. Tot nu altijd een verrassing bij de bestelling onder de vorm van extraatje(s). Het product (proteïnedieet) werkt wanneer het correct wordt toegepast. enzovoort.

Enkel positieve opmerkingen voor Proday. :-)

Tonnie Dirven

Beste Proday,

Mijn partner en ik zijn samen een maand bezig met Proday en echt super tevreden. 
We houden ons goed aan het programma maar zijn ook wel een paar keer uit eten geweest.
In het begin moet je even wennen aan het ritme om 5x per dag een Proday product te gebruiken maar daardoor hebben we absoluut geen hongergevoel en we voelen ons topfit.
Wij gebruiken het startpakket de luxe en waardoor er voldoende afwisseling zit in de maaltijden en tussendoortjes, de meeste producten vinden we ook echt lekker.

Met vriendelijke groet, 
Tonnie Dirven

Vera Aarts

Beste Walter,

Eerst en vooral dank voor de hulp die je me geboden hebt op de chat, hoewel ik toen nog geen klant was. En je had gelijk, ik moest idd meer op “suikers” letten, sinds ik die onder de 10gr per dag hou gaat het weer vlotjes. Zonder jouw deskundig advies had ik misschien opgegeven of blijven aanmodderen zonder resultaat.
Verder niks dan lof voor je prachtige gebruiksvriendelijke site en de vlotte levering.
Ik heb al veel webwinkels gebruikt maar Proday is echt wel de beste ooit.

Een dankbare klant,
Vera

Anita van der Maas

Beste Walter,

Leuk dat je even belde. Fijn dat er ook nog bedrijven zijn, die wel gewoon even antwoord geven op vragen en zelfs even contact opnemen. Dank je wel daarvoor dus.

Met vriendelijke groet,
Anita van der Maas

Linda van Eynden

Hallo,
 
Heb het pakket zeer goed ontvangen en alles is naar wens.
Bedankt alleszins voor jullie vlugge levering van het pakket. Ben zeer tevreden.
 
Mvg, Linda van Eynden

Anne-Lies Schabon

Beste Walter,

Het afslanken gaat , tot mijn verbazing, zeer goed. Ik had verwacht dat ik met een hongergevoel zou rondlopen en dit is zeer zeker niet het geval.
Dus, U heeft er een tevreden klant bij!

Met vriendelijke groet,
Anne-Lies Schabon.
Pin It

Nieuw!

full mincidetox1

Mincidetox
✓ 
30% korting

Maandaanbieding

IMG_6002.jpgExclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos