Ga terug

Pittige chili sin carne

Maak je proteïne chili maaltijd pittiger en nog smaakvoller!
Dit is een fase 2 recept.
Gang Hoofdgerecht
Bereidingstijd 15 minuten
Porties 1 persoon

Benodigdheden

  • Kom
  • Garde
  • Magnetron
  • Snijplank
  • Keukenmes
  • Koekenpan

Ingrediënten

  • 1 zakje chili
  • 100 gram ijsbergsla
  • 1 eetlepel gesnipperde ui
  • 1 rood pepertje
  • 1 theelepel koriander

Instructies

  • Bereid eerst de chili. Schenk 170 ml heet water in een kom en voeg de inhoud van de chili toe. Roer totdat de poeder is opgelost en verhit de chili 2 tot 3 minuten in een magnetron op de hoogste stand.
  • Snijd het rode pepertje fijn. Verhit een pan met een eetlepel olijfolie en fruit de peper en ui in een pan gedurende ongeveer 2 minuten.
  • Voeg de chili toe aan de pan en verwarm dit nog een paar minuten.
  • Schep de chili op de ijsbergsla.