Ga terug

Pannenkoek gevuld met spinaziesalade

Een voedzame pannenkoek gevuld met spinaziesalade! Erg lekker in combinatie met de smeerkaas en zeer vullend voor tijdens een dieet!
Gang Hoofdgerecht, Lunch, Ontbijt
Trefwoord dieetrecept, gezonde pannenkoek, pannenkoek spinazie, proteine dieet recept
Bereidingstijd 8 minuten
Porties 1 persoon
Auteur Proday

Ingrediënten

  • 1 zakje Proday Pannenkoek
  • 2 eetlepels Probreak smeerkaas
  • 5 gehalveerde cherrytomaten
  • 1 theelepel fijngesneden bieslook
  • 100 gram verse spinazie
  • 1 eetlepel gesnipperde ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper naar smaak toevoegen

Instructies

  • Schenk 75 ml water in een kom en voeg de inhoud van de pannenkoek toe. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost en voeg hieraan de bieslook toe. Bak de mix in een pan aan beide zijden 3 – 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin.
  • Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui. Bak de spinazie kort mee en breng op smaak met zout en peper.
  • Besmeer de pannenkoek met de smeerkaas en vul deze met de gebakken spinazie en cherrytomaten.