Deze gevulde paprika’s zien er niet alleen leuk uit, maar smaken ook ontzettend goed. De paprika’s zijn gevuld met slim rijst, gehakt en kaas. Dit recept bevat ongeveer 9,6 gram koolhydraten per portie. Dat is maar liefst 75% minder koolhydraten dan gevulde paprika's met normale witte rijst.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de paprika’s met water en verwijder de bovenkant en de zaadlijsten. Zet de paprika’s op een ovenschaal. Was de tomaten en snijd in kleine blokken.
Giet de rijst af in een vergiet en spoel goed met water.
Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt gaar in ongeveer 5 minuten. Breng vervolgens op smaak met zout en peper en voeg ook de tomaten en de Slim Rijst toe. Laat ca. 3 minuten sudderen.
Vul de paprika’s met het gehakt, rijst en voeg op het laatst de kaas toe. Plaats ze ongeveer 20 minuten in de oven.