Een heerlijke en eenvoudige pizza met paprika en champignons. Lekker tijdens elk dieet.
Simpele proteïne pizza
Geniet tijdens je dieet zonder schuldgevoel van een lekkere pizza met groenten. Door het pizzadeeg te vervangen met proteïne pizzadeeg, geniet je ook tijdens je dieet van een smakelijke pizza. Het pizzadeeg van Proday zit bomvol eiwitten voor een vullende en voedzame maaltijd.
De 2BSlim tomaat basilicum saus is de perfecte basis voor elk Italiaanse gerecht. Of je het nu gebruikt op een pizza of in combinatie met pasta, het is een heerlijke saus. Bovendien is de saus volledige vetvrij, suikervrij en levert slechts 9 kcal per portie.
In dit recept beleggen we de proteïne pizza met paprika en champignons maar je kan hem beleggen met al je favoriete ingrediënten. Denk hierbij aan kipfilet of tonijn (vanaf fase 2) of je favoriete groenten. Bekijk hier de toegestane groenten van het proteïne dieet.
Bekijk ook ons proteïne dieet recept voor tortilla pizza.
Pizza met paprika en champignons
Ingrediënten
- 1 zakje ProBreak pizzadeeg
- 1 eetlepel 2BSlim tomaat-basilicum saus
- 1/2 paprika
- 7 champignons
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200° C.
- Schenk 40 ml in een kom en voeg de inhoud van de Proday pizzadeeg toe. Meng en kneed de mix tot een deeg en rol het deeg uit als een pizzabodem.
- Leg de pizzabodem op een bakplaat met bakpapier en bak het brood 15 minuten in de oven.
- Snijd de ondertussen de paprika in repen en champignons in repen.
- Haal na 15 minuten de pizzabodem uit de oven en doe de tomatensaus op het deeg.
- Beleg de pizza met de paprika en champignons.
- Bak de pizza nog 10 minuten in de oven.