Plantina Multivitaminen - 30 tabletten

Fase 1
17,95
Op voorraad
Op werkdagen voor 22:00 besteld volgende werkdag in huis *
Inhoud verpakking: 1 potje
  • 1 voor 17,95 per stuk

Productbeschrijving

De Plantina Multi is voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen wordt om 1 tablet per dag te slikken, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.Te gebruiken tijdens het eiwitdieet.

Sterke punten:

  • Hoog gedoseerd en bevat het totale B-complex en antioxidanten. Bij het samenstellen van een hoog gedoseerde multi is het onvermijdelijk prioriteiten te stellen. Voor de Plantina multi zijn de juiste prioriteiten gesteld waardoor dit supplement zich onderscheidt van andere multi-voedingssupplementen. Een tablet bevat het volledige B-complex in voldoende hoge dosering.
  • Alle vitamines en mineralen zijn hoog gedoseerd. Dit geldt in het bijzonder voor foliumzuur, vitamine B12, vitamine E en het mineraal magnesium. Omdat de vitamines en mineralen in een hoge dosering in het tablet zitten, is er bewust voor gekozen géén kruiden of andere gezondheidsstoffen nog toe te voegen om het tablet niet onnodig groot te laten zijn.
  • Vitamines en mineralen hebben door de Europese gezondheidsautoriteiten (EFSA) verreweg de meeste gezondheidsclaims toegewezen gekregen wat betreft hun werking en functies in het lichaam. De Plantina multi bevat uitsluitend vitamines en mineralen en is daarom bijzonder effectief.
  • Er is gekozen voor uitsluitend vitamines en mineralen die onderdeel zijn van de menselijke stofwisseling. Deze zijn juist dáárom echt nodig. Ze worden essentiële (= noodzakelijk voor het leven) voedingsstoffen genoemd.
  • Het tablet bevat géén overbodige stoffen zoals gluten, gist, melkbestanddelen (lactose), dierlijke producten, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam) en kruiden (hypo-allergeen). Immers de kwaliteit van een multi-voedingssupplement wordt voor een groot deel bepaald door welke stoffen er níet in zitten.

Meer sterke punten van de Plantina multi:

De Plantina multi is samengesteld op basis van de orthomoleculaire voedingsleer zoals die is ontwikkeld door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. De grondstoffen en de leveranciers van deze grondstoffen zijn uiterst zorgvuldig gekozen. Dit zijn belangrijke criteria, omdat de grondstoffen in de meest uiteenlopende delen van de wereld worden geproduceerd. Betrouwbaarheid van de leveranciers en de controle van de grondstoffen zijn een must. Onbekend maakt onbemind. Dat geldt zeker voor de mineralen waar men over het algemeen veel minder van afweet dan van vitamines. In het Plantina Multi-voedingssupplement vindt u de adequate hoeveelheden van de mineralen die horen bij de doseringen van de vitamines. In de Plantina multi zit maar liefst 100 mg van het mineraal magnesium, in de goed opneembare vorm magnesiumcitraat. De betekenis van foliumzuur voor de gezondheid is vooral de laatste jaren meer en meer onderkend door veel wetenschappelijk onderzoek. Daarom bevat de multi de adequate hoeveelheid van 600 µg. In 2012 is uit onderzoek aan de Wageningen Universiteit gebleken dat Nederlanders meer vitamine B12 kunnen gebruiken. Volgens de onderzoeker zijn de huidige aanbevelingen voor vitamine B12 gebaseerd op verouderde studies. Daarom heeft Plantina de hoeveelheid vitamine B12 verhoogd naar 200 µg. De tabletten zijn geschikt voor vegetariërs, vooral door de hoge dosis vitamine B12. Plantina Multivitamine bevat geen... Bevat géén van de allergenen volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC (en updates): glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda's), zuivel (inclusief lactose), schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren. Bevat verder geen gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMOstoffen (genetisch gemodificeerd). Plantina Multi is hypoallergeen en geschikt voor vegetariërs

Informatie

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag tijdens of vlak na de maaltijd, bij voorkeur bij het ontbijt (soms hebben personen last met in slaap komen, wanneer ze het tablet ??s avonds nemen). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Sommigen hebben moeite met het doorslikken van tabletten. Er zijn handigheidjes, bijvoorbeeld door in plaats van water een dikkere substantie zoals yoghurt te nemen. Zie ook 'veel gestelde vragen'.

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, algen, soja, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), glansmiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat, glycerol, carnaubawas), stabilisatoren (natriumcroscarmellose, siliciumdioxide).

Voedingswaarden

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie van 1 gram
Energie (kJ) 0 0
Energie (kcal) 0 0
Vetten 0,0 g 0,0 g
-wv.verzadigd 0,0 g 0,0 g
Koolhydraten 0,0 g 0,0 g
-wv.suikers 0,0 g 0,0 g
Voedingsvezels 0,0 g 0,0 g
Eiwitten 0,0 g 0,0 g
Zout 0,00 g 0,00 g
 
 

Copyright www.webdesigner-profi.de MAXXmarketing GmbH

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos

Vragen of hulp nodig?

+31 (0) 40 76 76 580
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0