Proday, een goed alternatief voor Kyalin

Overweeg je met het Kyalin proteïnedieet te starten, maar vind je het vervelend dat het dieet alleen onder begeleiding te volgen is, dat er misschien geen Kyalin coach bij jou in de buurt is of dat de producten niet online te koop zijn? Dan is Proday een uitstekend alternatief voor het Kyalin dieet.

De voordelen van een proteïnedieet

Zowel het Kyalin dieet als het Proday dieet zijn allebei proteïnediëten. Het principe van beide diëten is hetzelfde, namelijk het aantal koolhydraten, vetten en suikers beperken en overgaan op eiwitrijke producten. Je lichaam zal hierdoor omschakelen van verbranding, maar doordat je genoeg eiwitten binnenkrijgt zal je geen spiermassa kwijtraken. Spiermassa zorgt voor meer verbranding, dat is dus een massa die je niet kwijt wilt raken!

In vier stappen een gezond leefstijl bereiken en behouden

Net als het Kyalin dieet, bestaat ook het Proday proteinedieet uit een vierstappenplan. De stappen moeten ervoor zorgen dat je geleidelijk een gezonde leefstijl gaat bereiken en dat je gezonder leert eten en leven. De eerste fase is de strengste fase. Producten als brood, pasta, fruit en dergelijke zijn dan niet toegestaan. Dit zijn juist producten die veel koolhydraten bevatten. Tijdens de eerste fase is het juist de bedoeling om proteïnerijke producten te eten, waardoor je je vetreserves gaat aanbreken. In de tweede en derde fase ga je geleidelijk weer wat proteïneproducten vervangen door ‘normale’ voedingsmiddelen en in de laatste fase, fase vier, eet je weer volledig ‘normale’ voeding. Je hebt een gezonde leefstijl behaald, je ideale streefgewicht bereikt. Maar het is natuurlijk zaak om dit te behouden. Gedurende de vier stappen heb je als het goed is geleerd om af te rekenen met je slechte eetgewoontes en bewuster te kiezen voor wat je wel en niet consumeert.

De voordelen van Proday

  • Iedereen met een normale gezondheid kan met het Proday dieet starten. Je volgt het zelf, zonder begeleiding van een coach. Dit in tegenstelling tot het Kyalin dieet. Op onze website vind je uitgebreide informatie over het Proday dieet. Mocht er toch iets zijn waar je op onze website geen antwoord op kunt vinden, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
  • Proday proteïne producten bestel je makkelijk en snel via onze webshop. Je hebt keus uit een ruim assortiment en ziet direct wat je kwijt bent voor je bestelling. Als je voor 22.00 uur je bestelling plaatst, dan heb je de Proday producten morgen al in huis. Kyalin producten zijn uitsluitend via de coach verkrijgbaar en niet via de webshop.
  • Omdat je Proday op eigen kracht volgt en er dus geen specialist aan te pas komt, zijn de kosten ook een stuk lager dan bij het Kyalin dieet. Gemiddeld ben je gedurende fase 1 tussen de 65 en 70 euro per week kwijt (op basis van 5 zakjes per dag). Tijdens het afbouwen wordt het dieet goedkoper doordat je minder zakjes gebruikt.

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Kyalin? Bestel dan vandaag nog onze Proday proteïne producten. Stop met eten van te veel calorierijke en geraffineerde koolhydraten zonder voedingswaarde en kies voor producten die goed zijn voor je gewicht en gezondheid! Het proteïnedieet van Proday helpt je hierbij.

Populaire aanbieding