Feestkilo's kwijt? Zo doe je dat!

feestkilosBen je tijdens de feestdagen aangekomen en wil je gezond en slank het nieuwe jaar in? Dan is het nu tijd om even pas op de plaats te maken. De feestdagen zijn voorbij, nu de kilo's nog.

Discipline als bescherming

Toegegeven, leuk is anders. Het is leuker om lekker uit de band te springen dan jezelf inhouden. Dat vraagt om discipline en dat woord roept vooral ‘moeten’ op. Maar bekijk het eens anders en zie discipline als een middel om jezelf te beschermen. Je wilt immers gezond en slank het nieuwe jaar in. En daar hoort bij dat je bepaalde eetgewoontes weer oppakt en anderen juist nalaat.

Het patroon doorbreken

Het is verbazingwekkend hoe verslavend suiker is. Een paar feestdagen en voor je het weet zit je in een patroon van eten en blijven dooreten. Met het eiwitdieet van Proday doorbreek je dat patroon. Heel gemakkelijk ook, want dankzij de makkelijke shakes en de snel te bereiden proteïneproducten hoef je geen ingewikkelde recepten te volgen en allerlei voedingsmiddelen in huis te halen.

Van dieëten naar gezond eten

Het eiwitdieet helpt je een gezonde structuur aan te brengen in wat je eet en neemt je stap voor stap mee naar een gezonder eetpatroon. Je bepaalt zelf hoe streng je wilt zijn voor jezelf. Begin je met fase 1 en vervang je een paar dagen alle maaltijden door producten uit de Proday webshop? Dan vliegen de overtollige kilo’s er weer af, zonder dat je honger hoeft te hebben. Of doe je het liever iets rustiger aan, stap je in de tweede fase van het dieet in en eet je ’s avonds een koolhydraatarme, gezonde maaltijd. Aan jou de keuze.

Ik wens je een gezond en slank 2015!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0