Omschrijving: mix voor de bereiding van een cake met chocoladesmaak (met zoetstoffen)
Inhoud enkele verpakking: 410 gram
Portiegrootte: 1/10 cake = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
Bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Deze heerlijke Chocoladecake bevat Sukrin in plaats van suiker en een gedeelte van het meel is vervangen door amandelmeel. Geniet al vanaf fase 1 van je proteïnedieet van deze heerlijke lekkernij.
1. Voorverwarm de oven voor op 175°C. 2. Schenk de mix in een grote kom en voeg hier 300 ml water, 3 eieren en 100 ml olie (bijv. zonnebloemolie) aan toe. 3. Meng de ingrediënten met behulp van een garde of mixer. 4. Vet een taartvorm met een diameter van ongeveer 24 cm in en giet de mix hierin. 5. Bak de mix af gedurende vijfentwintig à dertig minuten in het midden van de oven. Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven. Tip: Deze mix is ook ideaal om muffins te maken. Goed voor 12 grote muffins. Baktijd is dan iets korter.
Validate your login
Inloggen
Creëer een nieuw account