Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Eiwitten zijn uitstekende bouwstoffen voor je lichaam. Logisch dat ze in de belangstelling staan. Proteïneshakes zijn tegenwoordig overal te koop en worden allang niet meer alleen door fanatieke bodybuilders gedronken. Maar wat doen eiwitten eigenlijk in je lichaam?

Verder lezen...Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Hoe is jouw relatie met voeding? Heb je lekker gegeten tijdens de feestdagen? Of was je de hele tijd aan het onderhandelen met jezelf over al dat kerstlekkers, oliebollen en bubbels, en ging je uiteindelijk toch met een schuldgevoel het nieuwe jaar in? Zonde! Schud die schuldgevoelens van je af en start het nieuwe jaar met gezonde eetgewoonten. En heus, daarin is ook gewoon ruimte voor lekker snacken op z’n tijd!

Verder lezen...Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Hoe kom je slank de winter door?

Proday eiwitdieetNu het buiten weer koud, somber en grijs wordt, neemt ook de verleiding toe. De avonden worden langer en dat zorgt vaak voor extra snackmomenten. En daarmee voor extra gewicht, en dat wil je natuurlijk niet. Met een beetje zelfbeheersing en een gezond voedingspatroon kom je ook de herfst en winter door zonder aan te komen.

Verder lezen...Hoe kom je slank de winter door?

Gewicht verliezen met vitamine D

vitamine dDoe je je best om af te afvallen en wil het maar niet lukken? Dan kan het zomaar zijn dat je een tekort aan vitamine D hebt. Wil je dan toch je kilo’s kwijtraken, dan kan het helpen om een vitamine D-supplement te slikken.

Verder lezen...Gewicht verliezen met vitamine D

Wielrennen zonder koolhydraten

jaco mos proday eiwitdieetOud wereldkampioen aflossing shorttrack schaatsen Jaco Mos is na zijn schaatscarrière altijd blijven sporten. Toch was hij in de loop van de tijd de nodige kilo’s aangekomen. Die is hij dankzij het proteinedieet van Proday weer kwijtgeraakt. In 2,5 maand is hij veertien kilo afgevallen, waarbij hij toch genoeg energie bleef houden voor zijn oude hobby wielrennen.

Verder lezen...Wielrennen zonder koolhydraten

Zo blijf je op gewicht tijdens je vakantie

Proday zomervakantieHeerlijk, dat zomerse vakantiegevoel. Alle tijd om te genieten en te relaxen. Terrasje pakken, lekker eten en drinken. Maar wel gevaarlijk voor de slanke lijn waar je zo hard voor gewerkt hebt. Met deze tips kun je genieten van de zomervakantie en toch op gewicht blijven. Want het zou toch zonde zijn als je na de vakantiepret met de vakantiekilo’s blijft zitten.

Verder lezen...Zo blijf je op gewicht tijdens je vakantie

Afvallen zonder jojo-effect

proday afvallen zonder jojo effectZangeres Lisa Lois viel in een paar maanden tijd 21 kilo af. Hoe deed ze dat? Met veel sporten en gezond eten, zegt ze in het AD. Onderdeel van haar dieet waren maaltijdshakes. Daar blijkt niet iedereen fan van te zijn, maar Lisa voelt zich beter dan ooit.

Verder lezen...Afvallen zonder jojo-effect

Het afvallen ging bijna vanzelf

Proday ervaringEen dieet volgen moeilijk? Welnee! Volgens Brigitte is het proteinedieet van Proday “simpel, doeltreffend en heel goed te doen.” Ze kan het weten: in 3,5 maand viel ze 15 kilo af. “In mijn hoofd ging de knop om en mijn lichaam volgde. ‘Knap dat je het zo lang volhoudt’, zeiden mensen om me heen. Maar ik heb er niet eens moeite voor hoeven doen. Best bijzonder eigenlijk.” Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan verder.

Verder lezen...Het afvallen ging bijna vanzelf

Acht lekkere, gezonde en koolhydraatarme snacks voor tussendoor

koolhydraatarme snacksEen lekkere snack, wie houdt er niet van? En het mag, zelfs als je wilt afvallen! Er zijn genoeg lekkere, gezonde en koolhydraatarme tussendoortjes die je in fase 3 en 4 van het Proday proteïnedieet zonder schuldgevoel kunt eten.

Verder lezen...Acht lekkere, gezonde en koolhydraatarme snacks voor tussendoor

Streefgewicht bereikt? Zo behoud je het!

streefgewichtHet is gelukt! Na een periode van diëten zijn de overtollige kilo’s verdwenen en heb je je streefgewicht bereikt. Maar nu? Want de kilo’s eraf krijgen lukt vaak wel, maar om ze eraf te houden, dat valt nog niet mee. Het principe is simpel: het enige waar je op hoeft te letten is dat je evenveel calorieën binnenkrijgt als verbrandt. En met deze eenvoudige tips is dat goed te doen en blijf je keurig op gewicht.

Verder lezen...Streefgewicht bereikt? Zo behoud je het!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0