Tips om gezond te leven

Dit is het vierde artikel van de Proday artikelenreeks om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. In dit artikel gaan we in op het maken van betere leefstijlkeuzes en hoe je een nieuwe leefstijl ontwikkelt. Het creëren van een nieuwe, gezondere, betere leefstijl is een uitdaging. Het is belangrijk om te weten dat het gaat om het maken van kleine stapjes om een groter doel te bereiken.

Verder lezen...Tips om gezond te leven

10 tips om natuurlijk af te vallen

In september hadden we het over gezonde voeding en het maken van gezonde voedingskeuzes. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je op een natuurlijke manier kunt afvallen. Dit is het derde artikel van de artikelenreeks van Proday. Iedere maand komt er een nieuw artikel online te staan dat jou helpt bij het bereiken van jouw doelen. Deze maand: natuurlijk afvallen!

Verder lezen...10 tips om natuurlijk af te vallen

Gezonde voeding, hoe maak je gezonde voedingskeuzes?

We kennen het allemaal: met honger naar de supermarkt gaan, de halve supermarkt leegkopen, thuis de zakken chips en rollen koekjes met gemak opentrekken, opeten en vervolgens spijt krijgen dat we ons weer hebben laten gaan. We’ve all been there. Wanneer we trek hebben, maken we vaak ongezonde keuzes in de supermarkt omdat we ons laten verleiden door zout en suiker. Ken jij iemand die een aubergine koopt wanneer hij/zij enorme trek heeft? Het wordt toch eerder een zak Lay’s Sensation chips, of niet?

Verder lezen...Gezonde voeding, hoe maak je gezonde voedingskeuzes?

10 tips om een positieve mindset te ontwikkelen

We weten allemaal dat gezonde keuzes een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid. Iedere dag weer hebben we tientallen keuzes die bijdragen aan onze leefstijl. Eigenlijk is alles wat we doen onderdeel van onze leefstijl. En in het vormgeven van die leefstijl heb je altijd een keuze. Kies ik voor een zak chips of voor een zak worteltjes? Neem ik de roltrap of de trap? Ga ik naar de sportschool of kijk ik Netflix vanavond? Iedere keuze die je maakt, is onderdeel van je leefstijl.

Verder lezen...10 tips om een positieve mindset te ontwikkelen

Crash dieet tijdens de feestdagen

crash dieet proteine dieet

De feestdagen komen er weer aan en je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk fantastisch uit zien. Een crash dieet zou je hierbij kunnen helpen. Maar wat is een crash dieet precies? Alles wat je moet weten over een crash dieet lees je hier.

Verder lezen...Crash dieet tijdens de feestdagen

Ketose, wat is het en hoe werkt het?

Wanneer je gedurende een bepaalde tijd zeer weinig koolhydraten eet, raak je in staat van ketose. In dit artikel gaan we hier verder op in.  Ketose Keton 1 Ketocheck

Verder lezen...Ketose, wat is het en hoe werkt het?

Hoeveel koolhydraten per dag?

hoeveel koolhydraten per dag proday

Het lichaam kan weinig koolhydraten opslaan, wat leidt tot gewichtstoename. Hoeveel koolhydraten per dag heeft je lichaam nodig om een gezonde levensstijl te bereiken? Alles over koolhydraten vind je hier. Lees snel verder!

Verder lezen...Hoeveel koolhydraten per dag?

Polyolen, wat zijn dat eigenlijk?

Misschien heb je het wel eens zien staan in de voedingswaardetabel: polyolen. Polyolen vallen onder de koolhydraten, net als suikers. Het is algemeen bekend dat suiker niet goed is voor je lichaam en dat we hier niet te veel van binnen moeten krijgen. Polyolen daarentegen zijn minder bekend. In dit artikel gaan we jullie hier meer over uitleggen.

Verder lezen...Polyolen, wat zijn dat eigenlijk?

Het proteïne dieet: neem afscheid van vakantiekilo's.

Proday eiwitdieet

Ben jij zwaarder geworden tijdens je vakantie? Hier lees je wat de oorzaak is en hoe het proteïne dieet van Proday jouw kan helpen om een gezonde leefstijl te bereiken. Door het volgen van een gezond voedingschema (met daarin heerlijke proteïne producten) en advies van onze diëtiste, kan het proteïne dieet van Proday jouw helpen om afscheid te nemen van vakantiekilo's.

Verder lezen...Het proteïne dieet: neem afscheid van vakantiekilo's.

Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Eiwitten zijn uitstekende bouwstoffen voor je lichaam. Logisch dat ze in de belangstelling staan. Proteïneshakes zijn tegenwoordig overal te koop en worden allang niet meer alleen door fanatieke bodybuilders gedronken. Maar wat doen eiwitten eigenlijk in je lichaam?

Verder lezen...Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0