Bereidingswijze producten: Proteïnedieet / Eiwitdieet

Alle bereidingswijzen hebben we verzameld in een folder die via deze link is te downloaden. Tevens zijn deze bereidingswijze hieronder te vinden.

Dit overzicht bevat de aanbevolen bereidingswijzen voor de diverse producten in zakjes ten behoeve van het proteïnedieet en eiwitdieet. Het is ook mogelijk om op andere wijzen de producten te bereiden, bijvoorbeeld met heet water als er geen magnetron beschikbaar is (direct mixen om klontjes te voorkomen).De aangegeven magnetrontijden verschillen per apparaat.

Broodmixen

Broodmix:

  • Verwarm de oven op 200°C.
  • Schenk 40 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Meng en kneed de mix tot een homogeen deeg en vorm het deeg als een platte bal.
  • Leg de bal op een bakplaat met bakpapier en plaats de plaat in de oven
  • Bak het brood gedurende 20-25 minuten op 200°C.

Broodmix (10 porties)
Broodmachine:

  • Voeg 375 ml water toe aan de 500 gram broodmix in uw broodmachine.
  • Bak het brood met het bakprogramma voor volkorenbrood.

Handmatig:

  • Voeg 375 ml water toe aan de 500 gram broodmix, reeds in een grote kom.
  • Kneed het meel en water tot een samenhangend deeg.
  • Bol het deegstuk op en laat het 20 minuten voorrijzen.
  • Geef het deegstuk een gewenste vorm en plaats het in een bakvorm.
  • Laat het deegstuk 45 minuten narijzen in de bakvorm.
  • Bak het brood af 240°C. Na het inschieten de oven terugzetten naar 210°C. Totale baktijd: 40 minuten.

Desserts

Aardbei dessert, Chocolade dessert, Chocolade Puur Dessert, Dessert met abrikozensmaak, Dessert met bananensmaak, Dessert met karamelsmaak en Koffie dessert:

  • Schenk 115 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Abrikoos-kwark dessert en Dessert met pistachesmaak:

  • Schenk 150 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Chocolademousse:

  • Schenk 75 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Klop door de mix totdat de poeder is opgelost en de mix luchtig wordt.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de mousse kan opstijven.

Dessert met vanillesmaak:

  • Schenk 110 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Dulce de Leche dessert en Stracciatella dessert:

  • Schenk 100 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Kokos-mango dessert:

  • Schenk 160 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Rode bessen yoghurt dessert:

  • Schenk 170 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de yoghurt kan opstijven.

Tiramisu dessert

  • Schenk 130 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de koelkast en wacht vijftien tot dertig minuten zodat de pudding kan opstijven.

Dranken en shakes

Aardbeien shake, Chocolade shake, Koffie shake, Shake met abrikozensmaak, Shake met bananensmaak en Shake met karamelsmaak:

  • Schenk 220 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost.

Cappuccino en Latte macchiato:

  • Schenk 170 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de shakebeker zonder deksel in de magnetron en verhit de drank gedurende één minuut op de hoogste stand.

Drank met witte chocoladesmaak, Grapefruit drank, Perzik drank en Shake met vanillesmaak:

  • Schenk 200 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost.

Naturall Pure Chocolade en Naturall Pure Kokosnoot:

  • Schenk 250 ml melk* in een shakebeker en voeg hier één maatschep poeder aan toe.
  • Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost.

*Product kan ook worden bereid met amandel-, haver-, sojadrink of water.

Smaakwaters:

  • Schenk 200 ml water in een shakebeker.
  • Voeg hier een halve theelepel (±2g) poeder aan toe.
  • Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost.

Warme cacao:

  • Schenk 220 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de beker zonder deksel in de magnetron en verhit de cacao gedurende een minuut op de hoogste stand.

Maaltijden

Aardappelpuree:

  • Schenk 100 ml heet water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.

Kant-en-klaar maaltijden:

  • Prik met een mes of vork gaatjes in de bovenkant van de verpakking.
  • Verwarm 2 minuten in de magnetron (800W) of laat de verpakking dicht en 5 minuten in heet water (niet laten koken).

Chili:

  • Schenk 170 ml heet water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de magnetron en verhit de chili twee tot drie minuten op de hoogste stand.

Fusilli pasta, Penne pasta en Rijst:

  • Schenk 300 ml water in een pan.
  • Breng het water aan de kook en voeg hier in de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Kook de rijst/pasta gedurende 12 à 15 minuten en roer regelmatig totdat het gaar is.
  • Giet vervolgens het water af.

Nuggets:

  • Verwarm de oven op 200°C.
  • Schenk 40 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Meng en kneed de mix tot een homogeen deeg en verdeel deze in twee delen.
  • Leg de twee delen op een bakplaat met bakpapier en plaats de plaat in de oven.
  • Bak de twee nuggets gedurende vijftien minuten op 200°C.

Pasta carbonara:

  • Schenk 150 ml water in de kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer met een vork door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de kom in de magnetron en verhit de mix gedurende drie minuten op de hoogste stand.
  • Roer door de pasta carbonara totdat het geheel gemengd is.

Pasta Salade met Olijven:

De salade bij voorkeur koud nuttigen. De salade is echter ook warm te nuttigen:

  • Prik met een mes of vork gaatjes in de bovenkant van de verpakking.
  • Verwarm 2 minuten in de magnetron (800W) of laat de verpakking dicht en 5 minuten in heet water (niet laten koken).

Slim Noodles, Slim Pasta Spaghetti, Slim Rijst en Slim Tagliatelle:

  • Giet het water uit de verpakking.
  • Spoel de inhoud even kort af onder water.
  • Roerbak de pasta/rijst in een wok of koekenpan gedurende 2-3 minuten.
  • Voeg saus, kruiden roerbakgroenten toe of meng de pasta/rijst in een soep of salade.

Spaghetti bolognese:

  • Schenk 170 ml heet water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost
  • Plaats de kom in de magnetron en verhit de spaghetti bolognese 1 minuut op de hoogste stand.
  • Laat het product gedurende 3 à 4 minuten rusten.

Tagliatelle:

  • Breng water aan de kook en voeg zout toe of een bouillonblokje.
  • Eventueel wat olijfolie om plakken te voorkomen.
  • Kook de tagliatelle in ongeveer 12 tot 15 minuten gaar. Af en toe roeren.

Ontbijt

Crunch Chocolade Havermout, Crunch Havermout:

  • Schenk 120 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat het geheel gemengd is.
  • Tip voor warme havermout: plaats de kom in de magnetron en verhit de havermout twee tot drie minuten op de hoogste stand.
  • Roer hierna nogmaals door de havermout.

Havermout appel & kaneelsmaak:

  • Schenk 100 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.

Let op: indien gewenst warm te eten zet je de havermout gedurende 1 minuut in de magnetron en laat je het even staan zodat het wat dikker wordt. De havermout is nu gereed voor consumptie.

Knapperige flakes met vanillesmaak:

  • Schenk 100 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer totdat het geheel gemengd is.

Muesli chocolade & karamelsmaak, Muesli rode vruchten:

  • Schenk 150 m ongezoete sojadrink in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat deze geheel is gemengd.

Ontbijtgranen:

  • Schenk 100 ml ongezoete sojadrink in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat het geheel is gemengd.

Rijstepap:

  • Schenk 100 ml heet water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost
  • Plaats de kom in de magnetron en verhit de rijstepap gedurende 1 minuut op de hoogste stand.
  • Laat de rijstepap gedurende 15 minuten rusten.

Omeletten en pannenkoeken:

Aardappel pannenkoek/Rösti en Pannenkoek:

  • Schenk 75 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Crêpe appel & karamelsmaak en Crêpe choco-banaan:

  • Schenk 70 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Omelet bieslook en ui, Omelet champignon, Omelet kaas, Omelet met kaas & baconsmaak, Omelet mediterraans en Omelet tuinkruiden:

  • Schenk 120 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
  • Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.

Soepen

8 Groentesoep & croutons, Groentesoep & croutons en Kippensoep & croutons:

  • Schenk 180 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de beker zonder deksel in de magnetron en verhit de soep gedurende één minuut op de hoogste stand.

Aziatische Noodlesoep, Champignonsoep, Kip curry soep, Soep met aspergesmaak, Thaise soep en Tomatensoep:

  • Schenk 200 ml water in een shakebeker en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe.
  • Plaats de deksel op de shakebeker en schud totdat de poeder is opgelost.
  • Plaats de shakebeker zonder deksel in de magnetron en verhit de soep gedurende één minuut op de hoogste stand.

Populaire aanbieding