Afvallen zonder jojo-effect

proday afvallen zonder jojo effectZangeres Lisa Lois viel in een paar maanden tijd 21 kilo af. Hoe deed ze dat? Met veel sporten en gezond eten, zegt ze in het AD. Onderdeel van haar dieet waren maaltijdshakes. Daar blijkt niet iedereen fan van te zijn, maar Lisa voelt zich beter dan ooit. Waarom is niet iedereen fan? Volgens critici leert een dieet van maaltijdshakes mensen niet hoe ze anders met hun eetpatroon moeten omgaan. Zodat ze, als ze weer gewoon gaan eten, weer terugvallen. En dus weer aankomen. Het bekende jojo-effect.

Verantwoord afvallen

Niemand wil afvallen om daarna weer aan te komen. Daarom is het proteinedieet van Proday ontwikkeld om een verantwoorde manier overgewicht kwijt te raken. Zonder jojo-effect, zonder hongergevoel. De eiwitrijke producten geven je namelijk lang een voldaan gevoel en houden je bloedsuikerspiegel stabiel. Met als gevolg dat de drang om tussendoor te eten verdwijnt. Je lichaam krijgt geen koolhydraten meer binnen en moet op zoek naar andere brandstof: je vetreserves! Precies de reserves die je wilt verliezen.

In vier stappen naar een gezond gewicht

Verantwoord afvallen is een ding, het gewicht eraf houden is minstens zo belangrijk. En ja, daar is een ander eetpatroon voor nodig. Het Proday-eiwitdieet helpt je daarbij. De eerste fase van het dieet maakt een einde aan de vicieuze cirkel die ontstaat door het eten van te veel koolhydraten. En de drie fasen die volgen leiden stapsgewijs naar een gezondere manier van eten. Zodat je je overgewicht voorgoed gedag kunt zeggen.

Gevarieerd en gemakkelijk

Maaltijdshakes zijn gemakkelijk, maar er zijn nog heel veel andere Proday-producten om een lekkere maaltijd mee te maken: soepen, omeletten, pannenkoeken en zelfs pasta en desserts. Variatie genoeg dus, zeker in combinatie met de vele groenten die je tijdens het dieet gewoon mag eten.

Slim bezig!

Het dieet van Proday helpt je én op een verantwoorde manier overtollige kilo’s kwijt te raken én je eetpatroon te doorbreken, zodat die kilo’s ook wegblijven. Slim afvallen dus. Het resultaat? Een blijvend slankere, fittere en gezondere jij!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0